1) Name of Rohtang Tunnel has been changed, what is the name now?

a. Atal Bihari Vajpayee.
b. Gurunanak Dev Ji.
c. Guru Ram Das
d. Mahatma Gandhi

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Atal Bihari Vajpayee 

2) National Consumer Day is celebrated on?

a. 22 Dec
b. 23 Dec
c. 24 Dec
d. 25 Dec

Click to See Answer

Correct Answer: (c) 24 Dec

3) Who will be appointed as the next Foreign Secretary?

a. R. Nagaswamy
b Gulab kothari
c. Harshvardhan Singhla
d. Nityanand Sinha

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Harshvardhan Singhla

4) Which railway station has recently started oxygen parlor to tackle air pollution?

a. Nasik
b. Gorakhpur
c. New Delhi
d. Katra

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Nasik

5) Who has been appointed as the new chief of ASSOCHAM?

a. David Lipton
b. Rafel Nadal
c. Japnam Tiwari
d. Niranjan Harinandani

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Niranjan Harinandani

6) Good Governance Day is celebrated on?

a. 22 Dec
b. 23 Dec
c. 24 Dec
d. 25 Dec

Click to See Answer

Correct Answer: (d) 25 Dec

7) What is the Moto of National Consumer Day is?

a. Let’s Change the mindset.
b. Let’s Change the world.
c. Advance consumer grievance/ Dispute Redressal.
d. None of the above

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Advance consumer grievance/ Dispute Redressal.

8) Who Won the FIFA Club World Title?

a. Flamingo
b. Real Madrid.
c. Liverpool
d. Barcelona

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Liverpool

9) Who is appointed for the post of President in FICCI?

a. Upesh Bhagel
b. Hari Mohan
c. Devesh Shrivastav
d. Sangeeta Reddy

Click to See Answer

Correct Answer : (d) Sangeeta Reddy

10) Who has been elected as the President of Afghanistan?

a. Ashraf Ghani
b. Malaak Asook
c. Hemant Soren
d. None of these

Click to See Answer

Correct Answer (a) Ashraf Ghani

11) Which state has launched YSR Nethanna Scheme?

a. Bihar
b. Kerala
c. Tamil Nadu
d. Andhra Pradesh

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Andhra Pradesh

12) From which state a surface to air missile (QRSAM) has been tested successfully?

a. Odisha
b. Kerala
c. Chennai
d. Rajasthan

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Odisha

13) Who has been elected as the CM of Jharkhand?

a. Hemant Solanki
b. Manoj Mukund Naravne
c. Udhav Thakre
d. Hemant Soren

Click to See Answer

Correct Answer : (d) Hemant Soren

14) In how many days Integral coach factory, Chennai has made record for 3000 rail coaches?

a) 222
b) 215
c) 225
d) 232

Click to See Answer

Correct Answer: (b) 215

26 March 2020 Current Affairs

Read 26 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 26 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

25 March 2020 Current Affairs

Read 25 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 25 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

24 March 2020 Current Affairs

Read 24 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 24 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current...

read more

22nd March 2020 Current Affairs

Read 22 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 22 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

21st March 2020 Current Affairs

Read 21 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 21 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

Online CTET Papaer 1 & 2 Coaching

Live Interactive Classes for CTET Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- OnlyUse Coupon Code CTET2020 to grab the Offer!Get 7 Days Free Trial.Start Online Coaching for CTET Paper 1 and 2 exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests.Online...

read more

Online DSSSB PRT TGT PGT Coaching

Live Interactive Classes for DSSSB Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code DSSSB2020 to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for DSSSB PRT, PGT & TGT exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests....

read more

Online SSC and BANK Coaching

Live Interactive Classes for SSC And BANK Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code SSCBANK to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for SSC and Bank exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests. Online...

read more

26 मार्च 2020 करंट अफेयर्स हिंदी में

पढ़ें आज (26 मार्च 2020) के टॉप करंट अफेयर्स हिंदी में, द एग्जाम गुरु (The Exam Guru Institute) प्रतियोगी परीक्षाओं की तैयारी कर रहे छात्रों एवं पाठकों के लिए दैनिक हिंदी करंट अफेयर्स प्रस्तुत कर रहा है। पढ़ें आज (26 March 2020) का करंट अफेयर्स प्रश्न और उत्तर के साथ...

read more