1) In December 2019, which company has partnered with Citicorp Finance India Ltd for financing commercial vehicles?

a. Tata Motors
b. Mahindra
c. Ashok Leyland
d. Bajaj Auto

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Ashok Leyland

2) Who became the world’s first fast bowler to take the fastest 200 Test wickets?

a. Jasprit Bumrah
b. Lasith Malinga
c. Neil Wegner
d. Ravindra Jadeja

Click to See Answer

Correct Answer: (c) Neil Wegner

3) Who became the world’s first slow bowler to take the fastest 200 Test wickets?

a. Jasprit Bumrah
b. Lasith Malinga
c. Neil Wegner
d. Ravindra Jadeja

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Ravindra Jadeja

4) Which weight lifter is banned by NADA (National Anti-Doping Agency) for 4 years for failing in dope test?

a. Bajrang Punia
b. Geeta Phogat
c. Mary Kom
d. Seema

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Seema

5) Which bank is going to launch OTP based ATM for cash withdrawal from January, 2020?

a. HDFC
b. Punjab National Bank
c. SBI‎
d. Andhra Bank

Click to See Answer

Correct Answer: (c) SBI

6) Which state/UT decided to open dialysis centre in all district?

a. Pondicherry
b. J & K
c. New Delhi
d. Odisha

Click to See Answer

Correct Answer: (b) J & K

7) Which country announces to launch 2 satellites of Beidor- mapping system?

a. Kenya
b. Japan
c. China
d. Russia

Click to See Answer

Correct Answer: (c) China

8) Where was the first Indo-Japan Maritime dialogue held recently?

a. Tokyo
b. Beijing
c. Shanghai
d. Bangkok

Click to See Answer

Correct Answer: (a) Tokyo

9) Which state govt. has launched “Abhinandan scheme” an education loan subsidy scheme?

a. Rajasthan
b. Gujarat
c. Sikkim
d. Assam

Click to See Answer

Correct Answer: (d) Assam

10) Who has inaugurated National Tribal Dance festival in Raipur, Chhattisgarh?

a. Rahul Gandhi
b. Hardeep Singh
c. Raj Kumar Singh
d. Prahlad Singh

Click to See Answer

Correct Answer (a) Rahul Gandhi

11) Aadhar becomes mandatory for Pradhan Mantri Vaya Vandana Yojna (PMVVY). Who is the operator of this scheme?

a. NITI Aayog
b. LIC
c. IRDAI
d. Finance Ministry

Click to See Answer

Correct Answer: (b) LIC

12) Which Indian actress has won the crystal award for raising mental health awareness?

a. Priyanka Chopra
b. Deepika Padukone
c. Madhuri Dixit
d. Alia Bhatt

Click to See Answer

Correct Answer: (b) Deepika Padukone

26 March 2020 Current Affairs

Read 26 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 26 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

25 March 2020 Current Affairs

Read 25 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 25 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

24 March 2020 Current Affairs

Read 24 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 24 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current...

read more

22nd March 2020 Current Affairs

Read 22 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 22 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

21st March 2020 Current Affairs

Read 21 March 2020 latest Current Affairs in English (Today's Current Affairs). Current Affairs of 21 March 2020 by The Exam Guru Institute. The Exam Guru is devotedly providing Daily Current Affairs. Read the most relevant Daily, Weekly, and Monthly Current Affairs....

read more

Online CTET Papaer 1 & 2 Coaching

Live Interactive Classes for CTET Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- OnlyUse Coupon Code CTET2020 to grab the Offer!Get 7 Days Free Trial.Start Online Coaching for CTET Paper 1 and 2 exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests.Online...

read more

Online DSSSB PRT TGT PGT Coaching

Live Interactive Classes for DSSSB Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code DSSSB2020 to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for DSSSB PRT, PGT & TGT exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests....

read more

Online SSC and BANK Coaching

Live Interactive Classes for SSC And BANK Exam 2020 at ₹ 9999 ₹ 3999/- Only Use Coupon Code SSCBANK to grab the Offer! Get 7 Days Free Trial. Start Online Coaching for SSC and Bank exams 2020 with Live Interactive, best Video courses and mock tests. Online...

read more

26 मार्च 2020 करंट अफेयर्स हिंदी में

पढ़ें आज (26 मार्च 2020) के टॉप करंट अफेयर्स हिंदी में, द एग्जाम गुरु (The Exam Guru Institute) प्रतियोगी परीक्षाओं की तैयारी कर रहे छात्रों एवं पाठकों के लिए दैनिक हिंदी करंट अफेयर्स प्रस्तुत कर रहा है। पढ़ें आज (26 March 2020) का करंट अफेयर्स प्रश्न और उत्तर के साथ...

read more